Garantia Produselor

Societatea noastra acorda pentru toate produsele comercializate garantia legala de conformitate in concordanta cu prevederile Legii Nr. 449/2003 republicata.

In cazul lipsei conformitatii produsului/produselor achizitionate de la societatea noastra, consumatorul are dreptul de a solicita sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind produsul/produsele, in conditiile art. 13 si 14 din Legea Nr. 449/2003.

Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre societatea noastra și consumator, luandu-se in considerare natura produselor și scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depași 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul, dupa caz, a adus la cunoștinta societatii noastre lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul societatii noastre pe baza unui document de predare-preluare, semnat de ambele parti.

Produsele nu vin insotite de niciun fel de garantie fizica in colet. Fiecare produs are un termen de 30 de zile de la primire in care poate fi returnat in cazul defectelor de fabricatie, neconformitatilor sau motivelor precum neatingerea asteptarilor clientului / alte motive personale pentru care clientul doreste sa returneze produsul. Pentru aceasta, este suficient ca un client sa urmeze pasii de pe pagina de Retur sau puteti trimite o sesizare pe e-mail .

ATENTIE!!! Va rugam sa pastrati factura care insoteste coletul sau este transmisa pe adresa dvs. de mail, pentru cazul reclamatiilor ulterioare cu privire la conformitatea produsului achizitionat de la societatea noastra. Denumirea, modelul, codul produsului, data cumpararii, pretul produsului se regasesc in facture, iar in cazul unei reclamatii aceasta trebuie sa insoteasca produsul.

ATENTIE!!! Pastrati amabaljele si etichetele produselor!

IMPORTANT!!! Compozitia, instructiunile de ingrijire si pictogramele ce contin instructiunile de curatare si intretinere pentru produsul achizitionat de dvs. de la societatea noastra se gasesc pe eticheta interioara a acestuia. Este obligatoriu sa cititi cu atentie etichetele interioare/pictogramele/instructiunile de utilizare si intretinere inainte de utilizarea si/sau intretinerea produsului, intrucat acestea sunt specifice produsului dvs., precum si sa le respectati intocmai.

In cazul in care considerati ca produsul achizitionat de la societatea noastra prezinta neconformitati sau defecte de fabricatie va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp la adresa de e-mail: contact@hiphop-style.ro sau la numarul de telefon 0768.353.930

Returnarea produsului care in opinia dvs. prezinta neconformitati si/sau defecte de fabricatie se va face la adresa afisata la contact!

Urmare primirii produsului returnat, societatea noastra il va analiza integral si va va informa la datele de contact pe care ni le-ati furnizat in acest sens cu privire la dreptul de a vi se repera produsul sau de vi se inlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea acestuia, intr-o perioada rezonabila de timp. Repararea sau inlocuirea sau rambursarea contravalorii produsului va avea loc cat mai curand cu putinţa, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care produsul a fost returnat societatii noastre.