Garantia Produselor

 HipHop-Style.ro ofera conform legislatiei in vigoare 30 zile de garantie,pentru orice produs achizitionat,din momentul in care comanda ajunge la client,foarte important este sa respectati instructiunile de intretinere prezentate pe etichetele produsului si certificatului de garantie.Daca  produsele au probleme ce tin de garantie,va rugam sa ne contactati pentru a analiza daca defectul produsului intra in garantia produsului.Reparararea ,inlocuirea produselor va fi facuta imediat  ce produsul ajunge la noi.Taxele de transport in cazul produselor cu defectiuni (in garantie)sunt suportate de hiphop-style.ro

INSTRUCŢIUNI DE ÎNTREŢINERE PRODUSE IMBRACAMINTE

Pentru păstrarea caracteristicilor calitative ale produselor, vă rugăm să respectaţi recomandările de întreţinere prezentate pe etichetele acestora.

Textilele noi, colorate, se vor separa pe tonuri de culoare şi se vor spăla prima dată separat.

Textilele de culoare albă se vor spăla separat de cele colorate.

Pentru a proteja aspectul şi culoarea materialului pe durata spălării automate, vă rugăm să dozaţi cantitatea de detergent conform indicaţiilor de pe cutie şi să întoarceţi produsele cu partea exterioară în interior.

Nu lăsaţi articolele de îmbrăcăminte să se murdărească excesiv pentru a le spăla.

Înaintea spălării, articolele pătate se supun curăţării cu o soluţie pentru îndepărtarea petelor, după caz.


INSTRUCŢIUNI DE ÎNTREŢINERE PRODUSE DE MAROCHINĂRIE

I. ÎNCĂLŢĂMINTE

Încălţămintea trebuie curăţată şi uscată înainte de aplicarea oricărui luciu de pantofi, creme sau soluţii contra petelor.
Când folosiţi aceste produse citiţi cu atenţie instrucţiunile producătorului.
Pentru mărirea duratei de folosire se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de incălţăminte într-o perioadă de timp.

INSTRUCŢIUNI DE USCARE

Lăsaţi pantofii să se usuce natural la temperatura camerei. Umpleţi pantofii cu hârtie sau puneţi-i pe un suport de pantofi pentru a li se menţine forma. Nu forţaţi uscarea la radiator, foc, uscător de păr sau altă sursă directă de căldură.

INSTRUCŢIUNI DE DEPOZITARE

Încălţămintea nu se va depozita lângă surse de căldură sau în mediu umed şi se va feri de acţiunea produselor petroliere şi a solvenţilor organici. După fiecare purtare, pantofii se curăţă şi se pun pe suport de pantofi potrivit ca mărime şi formă.

PIELE

Încălţămintea cu feţe din piele netedă sau presată se curăţă de praf cu o cârpă moale sau cu o perie.

Petele de grăsime sau alte impurităţi se îndepărtează cu o cârpă înmuiată în soluţie slabă de apă şi săpun
(1 -2%). Când încălţămintea e uscată, se aplică cu ajutorul unei perii moi un strat de cremă de culoarea pielii, după care se lustruieşte cu o cârpă moale sau cu o perie.

PIELE DE ANTILOPĂ SAU NABUC

Încălţămintea cu feţe din piele de antilopă sau nabuc, uscată, se curăţă cu o perie specială pentru pielea de antilopă. Nu folosiţi apa pentru că materialul se poate păta. Petele de ulei sau de grăsime se îndepărtează folosind soluţie contra petelor, special
pentru pielea de antilopă sau nabuc.

MATERIALE SINTETICE

Încălţămintea cu feţe din materiale sintetice se curăţă de praf cu o cârpă uscată. Petele pot fi îndepărtate cu o cârpă înmuiată în soluţie slabă de apă şi săpun (1-2%). Nu se va întrebuinţa ceara de pantofi.

MATERIALE TEXTILE

După fiecare purtare,încălţămintea se va curăţa de praf cu o perie uscată. Petele de ulei sau de grăsime pot fi îndepărtate
cu soluţii pentru pete destinate materialelor textile.

ALTE MATERIALE

Încălţămintea cu feţe din lac şi cea din piele metalizată se curăţă de praf cu o cârpă moale.

RECOMANDĂRI

A nu se spăla în maşina de spălat rufe! A nu se spăla cu înălbitori! A se feri de contactul direct cu solvenţi organici! Se recomandă ca încălţămintea să fie folosită numai în scopul pentru care a fost fabricată. Încălţămintea cu feţe textile, din
antilopă sau nabuc, care prezintă cusături decorative sau perforaţii, precum şi încălţămintea cu tălpi din piele sau cusute, se recomandă a fi purtată doar pe timp uscat, deoarece există riscul pătrunderii apei în interior.

Pentru mărirea duratei defolosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălţăminte pe o perioadă de timp.

Simboluri privind compozitia incaltamintei