Transport si retururi

Livrarea produselor se face prin intermediul :

1. Posta  Romana ,cu plata la ridicarea coletului(Ramburs),livrarea in jur 3sau 4 zile lucratoare,taxa de transport este de 15 lei.Coletul se ridica de la ghiseul postal pe baza cartii de identitate sau buletin.(Nu comandati pe numele dvs. daca nu aveti 14 ani sau adresa la care solicitati sa primiti coletul este alta decat  ce-a din buletin ,treceti "POST RESTANT "oficiul postal din localitatea care doriti sa primiti coletul)

2. Curier Rapid,cu plata la ridicarea coletului(Ramburs),livrarea in jur de 24 sau 48 ,taxa de transport fiind in jur de 20,30lei in functie de greutatea si valoarea coletului(livrarea la domiciliu).

Comenzile sunt livrate doar pe teritoriul Romaniei,de luni pana vineri. 

 La primul colet neridicat ,ne rezervam dreptul de a NU mai livra pe viitor comenzi cu plata prin ramburs.  

Returnarea Produselor!

Conform legislatiei in vigoare Hiphop-Style.ro ofera 10 zile de returnare pentru orice produs achizitionat.        

Daca din diferite motive (nu va place produsul comandat sau nu  va este buna marimea) doriti sa schimbati produsul cumparat sau sa recuperati contravaloarea lui, ne puteti contacta pentru confirmarea returnari la adresa S.C. HIGHT JCC STYLE S.R.L .(detalii la contact)

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.         

Banii se pot returna prin:

  1. mandat postal (prin Posta Romana; ajung la domiciliul dumneavoastra in 3-4 zile lucratoare; daca nu sunteti gasit veti primi o instiintare in cutia postala si puteti ridcare banii de la oficiul postal de care apartineti timp de 10 zile)           
  2. virament bancar: din contul SC HIGHT JCC SRL in contul dumneavoastra (banii ajung in aproximativ 12-24 ore de la procesarea platii)     

SC HIGHT JCC STYLE SRL   NU ACCEPTA PRIMIREA COLETELOR CU RAMBURS!!!

    IMPORTANT:
    Produsele trebuie returnate in aceiasi starea in care au fost primite, cu ambalajul,etichete  si toate accesoriile originale(nu primim inapoi produse folosite,deteriorate sau alte probleme legate de starea produselor).