Transport si retururi

Livrarea produselor se face prin intermediul :

1. Posta  Romana ,cu plata la ridicarea coletului(Ramburs),livrarea in jur 3sau 4 zile lucratoare,taxa de transport este de 20 lei.Coletul se ridica de la ghiseul postal pe baza cartii de identitate sau buletin.(Nu comandati pe numele dvs. daca nu aveti 14 ani sau adresa la care solicitati sa primiti coletul este alta decat  ce-a din buletin ,treceti "POST RESTANT "oficiul postal din localitatea care doriti sa primiti coletul)

2. Curier Rapid,cu plata la ridicarea coletului(Ramburs),livrarea in jur de 24 sau 48 ,taxa de transport fiind in jur de 20lei in functie de greutatea si valoarea coletului(livrarea la domiciliu).

Comenzile sunt livrate doar pe teritoriul Romaniei!

 Returnarea Produselor!

Conform legislatiei in vigoare (UG 34/2014)Hiphop-Style.ro ofera 14 zile de returnare pentru orice produs achizitionat.        

Daca din diferite motive (nu va place produsul comandat sau nu  va este buna marimea) doriti sa schimbati produsul cumparat sau sa recuperati contravaloarea lui, ne puteti contacta pentru confirmarea returnari la adresa S.C. HIGHT JCC STYLE S.R.L .(detalii la contact)Produsele returnate trebuie să fie în ambalajele originale, cu toate etichetele atașate și să nu prezinte urme de deteriorare sau uzură.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.         

După ce vom primi și inspecta returul trimis de dumneavoastră (de obicei în max. 24 de ore de la recepție), vom autoriza rambursarea banilor în următoarele 1-3 zile lucrătoare (maxim 14 de zile calendaristice în cazuri excepționale). Dacă ați platit cu numerar sau ramburs și dețineți un cont bancar, vom transfera în contul dumneavoastră contravaloarea comenzii returnate. Dacă ați plătit folosind cardul, vi se va returna contravaloarea comenzii înapoi pe card. Dacă nu dețineți un cont bancar și ați plătit ramburs, rambursarea banilor se va face prin mandat poștal.