Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro).

Prin completarea formularului de inregistrare de pe HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) in urmatoarele scopuri:
 • Stabilirea contactului cu clientii;
 • Prelucrarea comenzilor;
 • Participarea la concursuri, promotii;
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) si a tertilor cu care HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
 • Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
  Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email hiphopstyle.contact@yahoo.ro .

var ALERT_REQUIRED_FIELDS = "Urmatoarele campuri sunt obligatorii:"; var frm_enabled = "f6e3162c9c1446c964f15522c24067db";

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului


Clientul poate denunta unilateral contractul cu hiphop-style.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din hiphop-style.ro.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.


Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Administratorul HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Transport si retururi

Livrarea produselor se face prin intermediul :

 Curier Rapid,cu plata la ridicarea coletului(Ramburs),livrarea in jur de 24 sau 48 ore ,taxa de transport fiind in jur de 15lei in functie de greutatea si valoarea coletului(livrarea la domiciliu).

Comenzile sunt livrate doar pe teritoriul Romaniei!

Returnarea Produselor!

Conform legislatiei in vigoare Hiphop-Style.ro ofera 14 zile de returnare pentru orice produs achizitionat.        

Daca din diferite motive (nu va place produsul comandat sau nu  va este buna marimea) doriti sa schimbati produsul cumparat sau sa recuperati contravaloarea lui, ne puteti contacta pentru confirmarea returnari la adresa S.C. HIGHT JCC STYLE S.R.L .(detalii la contact)

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.         

Banii se pot returna prin virament bancar: din contul SC HIGHT JCC SRL in contul dumneavoastra (banii ajung in aproximativ 24-48 ore de la procesarea platii)     

SC HIGHT JCC STYLE SRL(hiphop-style.ro) ,  NU ACCEPTA PRIMIREA COLETELOR CU RAMBURS!!!

  IMPORTANT:
  Produsele trebuie returnate in aceiasi starea in care au fost primite, cu ambalajul,etichete  si toate accesoriile originale(nu primim inapoi produse folosite,deteriorate sau alte probleme legate de starea produselor).         

 Garantia Produselor

 HipHop-Style.ro ofera conform legislatiei in vigoare 30 zile de garantie,pentru orice produs achizitionat,din momentul in care comanda ajunge la client,foarte important este sa respectati instructiunile de intretinere prezentate pe etichetele produsului si certificatului de garantie.Daca produsele au probleme ce tin de garantie,va rugam sa ne contactati pentru a analiza daca defectul produsului intra in garantia produsului.Reparararea ,inlocuirea produselor va fi facuta imediat  ce produsul ajunge la noi.Taxele de transport in cazul produselor cu defectiuni (in garantie)sunt suportate de hiphop-style.ro


Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului HipHop Style OnlineShop (hiphop-style.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email : contact@hiphop-style.ro .